Hemsidor, copy och webbutveckling

Fördelar med att ha en hemsida idag är många. Era potentiella kunder, medarbetare och samarbetspartners söker idag regelbundet på webben efter tips, råd och recensioner. Men också för att lära sig mer om de olika produkter och tjänster som erbjuds. Genom att fylla hemsidan med relevant information om ert företag och verksamhet, kan potentiella kunder fångas upp till din hemsida via sökmotorer som Google. Såsom vad som gör just era produkter och tjänster unika samt bättre än era konkurrenter.

När googlade du ditt varumärke senast – och hur många av sökresultaten ledde till ditt företag? Visste du att det är fullt tillåtet för dina konkurrenter att köpa sökannonser i Google på ditt varumärke?

Saknar du då en hemsida kan din konkurrent med hjälp av sökmotoroptimering, google ads och smart innehållsmarknadsföring ”stjäla” din trafik och försäljning. Men inte bara konkurrenter, utan även dina återförsäljare och samarbetspartners kan effektivt konkurrera ut dig med marknadsföring på webben.

Idag diskuteras allt på webben, även ditt varumärke. Internetanvändare är duktiga på att skriva recensioner, betygsättningar och ifrågasätta som ofta sker helt öppet på exempelvis olika diskussionsforum eller recensionssajter. Med en egen hemsida får du möjlighet att kunna presentera den information som du vill ska synas på webben om ditt företag. Samtidigt som du förser potentiella och befintliga kunder med uppdaterat och relevant innehåll. Stärka sitt arbetsgivarvarumärke är också något man kan påverka via sin webbplats.

Den som saknar en hemsida år 2022 samt i framtiden riskerar snabbt bli utkonkurrerad i en värld där alla tar för givet att företag finns lättillgängliga. Både i den digitala och fysiska världen. De mest konkurrenskraftiga företagen just nu har redan insett att den viktigaste investeringen inför framtiden, är att sammanföra sin lokala, fysiska närvaro med en kompletterande digital närvaro. Vi har bland annat skapat hemsidor nyligen åt både Öbergs Mekaniska och Optolight, kika in dem!

Hemsidor

Sundqvist Måleri & Bygg

Piteå Naprapaten

AG Vision

Nordells Måleri

Öbergs Mekaniska

OPTOLIGHT

Varför behöver du en hemsida?

Nå nya marknader

Din hemsida ger dig en helt ny räckvidd. Glöm hinder som geografiska avstånd eller begränsade öppettider. Med en hemsida får du möjligheten att påverka kunder i Sverige och världen över. Det enda de behöver göra är att hitta till din hemsida. Varför begränsa din verksamhet till den lokala marknaden? Tänk stort och smart!

Stärk ditt varumärke

Visste du att dina konkurrenter kan köpa sökannonser på ditt varumärke?

Låt inte någon annan stjäla din trafik och försäljning! Är du “hemsideslös” kan dina konkurrenter lätt konkurrera ut dig genom att berätta för dina kunder varför de ska välja dem istället. De kan till och med sätta käppar i hjulet för dig genom att ge intrycket av att din verksamhet inte riktigt existerar!

Spara pengar

Driver du en mindre verksamhet kanske du tänker att du inte har råd med en hemsida. Men sanningen är det motsatta, du har inte råd att INTE ha en hemsida. Jämför kostnaden för din hemsida med det du spenderar på tidningsannonser, flyers eller annat annonsmaterial. Du ska se att i långa loppet är din hemsida kostnadseffektiv marknadsföring, utan att du egentligen behöver anstränga dig. 

Kontakta oss

Har du en ide som du vill förverkliga?

Hör av dig eller kom förbi så löser vi resten!

Vi arbetar inom hela spektret av digital marknadsföring. Några av de områden vi arbetar inom är videoproduktion, hemsidor, grafisk formgivning, sociala medier och sökmotoroptimering.

  John Wikstén

  Digital Strateg / Marknadsförare

  070-935 50 59
  [email protected]

  Daniel Melhag

  Niclas Berg

  Marita Rönnlund

  SoMe Ansvarig / Fotograf

  [email protected]