Företagskunder och samarbeten

av | nov 27, 2022

Roliga samarbeten med nya kunder hösten 2022 och våren 2023

Vår ambition sedan vi startade upp vårt företag från dag ett har hela tiden varit ha roligt, ge tillbaka kvalité och inspiration. Detta är inte lättast i världen men man får hela tiden anpassa sig och vara adaptiv.

Mediebranschen har tidigare varit förändringsbenägen men sista åren har de varit rent ur sagt explosivt på marknaden med nya förändringar, annonseringsmöjligheer och olika digtala kanaler. Något vi på Picknick tycker är viktigt är våra föreningssamarbeten.

Några nya kunder och samarbeten här nu nylgigen framöver är med Memories by Julia, HELA Husbesiktning, Vana Måleri, Aros, Wasslén Mek & Entreprenad, Smedjan Bar, Piteå Hockey och Thermotic.

Picknick Media anställde medarbetare sin första i början av 2022 då Niclas började hos oss som Content Creator, nu kommer Niclas få en ny kollega i Marita (började januari 2023). Hon kommer förstärka och komplettera teamet på ett bra sätt där Marita går in som Digital Producent.  Hon kommer ha fokus på företagsfoto, video och sociala medier.

Vi ser fram emot framtiden med nya kollegor, kunder och samarbeten, laddar för fullt inför 2023 och allt som kommer därtill!

 

 

 

John Wikstén

John Wikstén

John är lite kreativ, lite överallt och studsar omkring, han är dock en hejjare på SEO och får en pytteliten adrenalinkick av att både köpa länkar och spela padel.