Vi är Picknick

Vi som startat upp Picknick Media är Daniel Melhag och John Wikstén. Bolaget är grundat så sent som februari 2020 då vi bestämde oss för att satsa på vårt egna bolag inom digitalt innehåll mot marknadsföring. Då vi arbetar inom alla områden inom marknadsföring kan vi objekt se över medievalen för att ge er bästa förutsättningar för er.

Digitala mediebyråer fokuserar inte på en specifik marknadsföringskanal utan vad är bäst för kunden. Strategin går ut på nå sin målgrupp på ett optimalt samt kostnadseffektivt sätt.

Vi vill ge goda råd om hur man bör tänka kring digital marknadsföring till andra som är intresserade av våra tjänster. Daniels huvudområde är video, foto och animationer. Johns huvudområde är framförallt sökmotorer, digital strategi och sociala medier. Nu har vi även rekryterat Niclas Berg till oss. Niclas kommer jobba som Content Creator med inriktning mot grafisk profilering, logotyper och innehållsproduktion.

Vi tre kompletterar varandra sett både till personligheterna där vi balanserar upp varandra.

Digital Marknadsförare John

John är lite kreativ, lite överallt och studsar omkring, han är dock en hejjare på SEO och får en pytteliten adrenalinkick av att både köpa länkar och spela padel.

Daniel Melhag Videokreatör

Daniel är motpolen till John och håller sig fokuserad på en uppgift i taget. Han har ett bra öga för fotografering och är därför den som oftast håller i kameran.

Niclas Berg Grafisk Profilering

Niclas är bara precis där han ska vara hela tiden. Behöver man få något gjort med kvalité samtidigt relativt fort, då är Niclas personen man ska jobba ihop med. 

Viktigaste att ta med sig från detta avsnittet i vilka vi är, det är olikheterna mellan oss gör oss starka i grupp och följande gäller:

~ Vi kommer alltid försöka leverera kvalité för kvantitet.
~ Vi har roligt på jobbet och det speglar sig på våra kundmöten.
~ Vi försöker ständigt ligga i framkant i den digitala världen, detta för att ge våra kunder de matnyttigaste för tillfället.

Nu börjar jag få slut på saker att skriva om så hör av er om ni verkligen vill träffas, pratas eller så. Vi gillar att träffa nytt folk!

Vi gillar Adobe och Google.

John Digital Strategi Grå

John Wikstén

070-935 50 59
[email protected]

John Wiksten Kontakt Färg

Digital Marknadsförare

070-935 50 59
[email protected]

Daniel Melhag Video Grå

Daniel Melhag

070-353 13 15
[email protected]

Daniel Melhag Kontakt Färg

Digital Producent

070-353 13 15
[email protected]

Niclas Berg Logo Grå

Niclas Berg

070-780 25 30
[email protected]

Niclas Berg Logotyp Färg

Content Creator

070-780 25 30
[email protected]

Niclas Berg Logo Grå

Rasmus Bjerregaard

Niclas Berg Logotyp Färg

CRO Specialist

Kontakta oss

Har du en ide som du vill förverkliga?

Hör av dig eller kom förbi så löser vi resten!

Vi arbetar inom hela spektret av digital marknadsföring. Några av de områden vi arbetar inom är videoproduktion, hemsidor, grafisk formgivning, sociala medier och sökmotoroptimering.