Studio & Livesändningar

Picknick Studio kan hjälpa ert företag med att uppfylla era behov.

– Behöver ni en kvalitativ livesändning för ert event?

– Genomgång av en ny produkt eller tjänst?

– Höja kvalitén på det digitala mötet?


Vi har erfarenhet av ett flertal event live, hör av er till oss!

Vi har under åren gjort ett flertal livesändingar i vår professionella studio i Piteå, Norrbotten. Picknick Studio har använts av Swedish Lapland, Innovation Pite, Pite energi, politiska partier, Sametinget och Piteå IF Herr.

Livesändning från Picknick Studio

Livesändningar över Meta (Facebook & Instagram), Youtube och Linkedin är något som på senare åren blivit allt vanligare. Vilka är de 3 största fördelarna med att göra en livesändning?

1. Vi ger vår målgrupp möjlighet att få ta del av materialet oberoende på plats. Digitalt har vi möjlighet att nå alla till skillnad från om folk ska vara på plats.

2. Man kan även spela in livesändningar som då kan visas för de som inte hade möjlighet att följa det live. Då får du även möjlighet till att spola fram och tillbaka under intressanta delar av till exempel föreläsningen.

3. En av de största fördelarna är nog att man kan anpassa det på en nivå som passar de flesta företagare både i kommunikationen B2B och B2C. Pandemin har även stärkt förståelsen med digitala möten, livesändningar och hybridsändningar. Framtiden är här och det gäller ha sin digitala marknadsföring i topptrim!

John Wikstén

Digital Strateg / Marknadsförare

070-935 50 59
[email protected]

Daniel Melhag

Niclas Berg

Marita Rönnlund

SoMe Ansvarig / Fotograf

[email protected]