a

Hem

Kundcase

Tjänster

b

Blogg

Om oss

v

Kontakta oss

Content Creator / Innehållsproducent

Vi söker en innehållsproducent!

Picknick Media är en oberoende, fullservice mediebyrå. Vi har och erbjuder allt inom digital marknadsföring, från videoproduktion till strategier i olika kanaler. Vårt fokus är på långsiktiga samarbeten med våra kunder och framförallt tillhandahålla kvalité framför kvantitet. I och med att vi i dagsläget är två personer som roddar i mycket olika saker så behöver man ha ett driv och hunger i sig.

Du kommer självfallet att arbeta med våra kunder, hjälpa dem med deras digitala kommunikation, förstärka deras varumärke och få dem att synas mot rätt målgrupper. Hjälpa dessa kunder hela vägen från ax till limpa.

Om rollen

Som en digital content creator eller innehållsproducent eller vad man vill kalla tjänsten, kommer du arbeta med ett flertal olika områden inom det digitala landskapet. Vi vill framförallt att du är någorlunda familjär med Adobe-programmen för att snabbare axla rollen hos oss. Det absolut viktigaste i rollen är uppskattning av olika arbetsuppgifter inom olika områden. Vi använder gärna ordet mångsidighet.

Exempel på hur en dag för dig kommer se ut är att du på morgonen är ute och fotar profilbilder för en kunds hemsida, äter lunch med en potentiell kund med teamet, jobbar fram en grafisk profil och skissar förslag på eftermiddagen. Eller så filmar du drönare på förmiddagen, sänder en livesändning i vår digitala studio efter lunchen och innan hemgång lägger du upp en kampanj på sociala medier för att öka räckvidden.

Vem söker vi

Social och kontaktskapande, du ska tycka om att samverka med och utveckla andra människor. Du föredrar kvalité framför kvantitet alla dagar i veckan. För dig är det självklart att hela tiden utveckla ditt eget lärande. Du tittar nyfiket på Youtube-videos, går digitala kurser för kompetensutveckling och saker du är intresserad av.

Du är prestigelös och gillar utmaningar, det triggar dig.

Du ska dela våra människovärderingar och våra kunder ska alltid känna ett stort engagemang från Picknicks sida.

Tjänsten är på heltid med placering i Piteå huvudsakligen.

 

 

Kontaktperson

John Wikstén
[email protected]
070 – 935 50 59

 

JOHN WIKSTÉN - Digital Marknadsförare

DANIEL MELHAG - Digital Producent

NICLAS BERG - Content Creator