a

Hem

Kundcase

Tjänster

b

Blogg

Om oss

v

Kontakta oss

Piteortens Chark

  • HEMSIDA
  • GRAFISK PROFIL
  • FOTOGRAFERING
  • REKRYTERING
  • SOCIALA MEDIER

Om Piteortens Chark

Piteortens Chark är en matproducent som låter dig utforska smaker från Norrlands hjärta med deras traditionella recept som har kombinerats med en modern touch.

Uppdraget

Liksom Piteortens Chark har moderniserat sina recept för att de ska fortsätta vara aktuella i samtiden kom de till oss med en önskan om att detsamma skulle ske för deras hemsida och grafiska profil.

Uppdraget bestod av att bygga sagda hemsida utifrån den nya grafiska manual som vi skulle ta fram, samt att fota deras verksamhet för att bygga upp en bildbank av material som kan användas både till hemsidan och sociala medier.

Utöver det har vi på Picknick Media även hjälpt Piteortens Chark att hitta nya anställda, genom rekryteringsannonser på digitala plattformar. Det gällde både en bredare roll i produktionen, samt en specialistroll för tekniker.

Vi blev även ombedda att hjälpa till med deras sociala medier, för att ytterligare förstärka deras digitala närvaro.

Utfallet

Den nya hemsidan följer den grafiska profil som vi tog fram. Det var viktigt för oss att Piteortens Chark inte tappade sin stil, då deras tidigare design är något som är rotat i folks medvetna. Därför moderniserade vi det redan befintliga, för att ge Piteortens Chark ett mer samtida utseende, samtidigt som vi arbetade för att förvalta det grafiska arv som de har haft sedan länge.

Under hösten 2023 har vi även hjälpt Piteortens Chark med deras rekrytering, genom programmatisk annonsering och annonsering på sociala medier. De har haft fler sökanden än någonsin, vilket förstås är drömmen när man hjälper en kund med sin rekrytering!

Vi har även lyckats hjälpa dem med deras sociala medier, där vi postar frekventa inlägg med god interaktion. Vi hjälpte även Piteortens Chark att genomföra en stor palttävling, där mängder av kreativa bidrag kom in, för att tävla om en spriller ny köksmaskin!