a

Hem

Kundcase

Tjänster

b

Blogg

Om oss

v

Kontakta oss

Mekado Industripartner

  • HEMSIDA
  • VIDEO
  • FOTOGRAFERING
  • GRAFISKT ENHETLIGHET

Om Mekado

Mekado har starka rötter i det svenska industrilandskapet, och erbjuder en rad tjänster inom den tunga industrin, inklusive teknisk support, underhåll och reparation, projektledning samt konsulttjänster. Deras målsättning är att erbjuda en helhetslösning som täcker kundernas alla behov.

 

Uppdraget

Mekado vände sig till oss med en önskan om att förnya sin digitala närvaro. Uppdraget innefattade att designa och bygga en helt ny hemsida, skapa en engagerande video för sidans header, samt ta fram en rad kvalitetsbilder. Vi tacklade detta genom att noggrant säkerställa att företagets värdegrund och vision var centralt i allt material vi producerade – vare sig det gällde miljöbilder som skildrade företagets arbetsmiljö, designelement till hemsidan eller stämningsfulla personalporträtt som framhäver stoltheten och passionen hos Mekados team.

Utfallet

Efter lanseringen av den nya hemsidan har Mekado sett en märkbar ökning i besökstrafik och kundengagemang. Headervideon som vi på Picknick skapade ger webbplatsens besökare en direkt inblick i företagets kultur och värderingar, vilket stärker Mekados varumärke online. De foton vi tog har inte bara lyft hemsidans estetik utan även stärkt känslan som besökarna får kring vilka Mekado faktiskt är, och vad de står för.

Sammanfattningsvis har vår lösning inte bara moderniserat Mekados digitala närvaro och förbättrat estetiken så den bättre reflekterar Mekanos värderingar, utan även stärkt bandet mellan företaget och dess målgrupp.