a

Hem

Kundcase

Tjänster

b

Blogg

Om oss

v

Kontakta oss

Kompetensvy

  • HEMSIDA
  • PROGRAMMATISK ANNONSERING
  • FOTOGRAFERING
  • MÄSSMATERIAL

Om Kompetensvy

Kompetensvy jobbar för att underlätta för företag och medarbetare att enklare uppfylla ställda krav kopplat mot kompetens och utbildning. De vet att kompetensförsörjning är en väldigt viktig aspekt för många företag, och har därför specialiserat sig på just det. Vare sig det gäller utbildning, tillväxt eller förankring av god företagskultur så kan Kompetensvy hjälpa ditt företag att hitta rätt.

 

Uppdraget

Vi har hjälpt Kompetensvy att ta fram deras nya hemsida, för att säkerställa att deras närvaro i den digitala världen reflekterar deras omfattande kunnighet, så att deras kunder får en god överblick över tjänsterna och har lätt att kontakta dem. Allt i ett nydesignat paket, så att sidan blir riktigt snygg!

Vi har även hjälpt dem med programmatisk annonsering, både för att fånga uppmärksamhet under speciella perioder så som när det är högaktuella mässor, men även generell annonsering för att nå nya kunder.

Utöver det har vi både fotograferat och tagit fram material till Kompetensvys montrar för mässor.

Utfallet

Kompetensvys nya sida ger besökarna en bättre användarupplevelse och möjliggör bättre interaktion mellan kunder och företaget. Det är lättare att navigera sig omkring på sajten, och den är även SEO-anpassad, vilket höjer antalet besökare som hittar sig in på sidan organiskt.

Annonseringen har hjälpt fler nya kunder hitta sig till Kompetensvy, vilket har breddat horisonten för affärsverksamheten i allmänhet.

Det material vi tog fram till mässmontrarna har hjälpt Kompetensvy att sticka ut på mässgolvet, både vad gäller design och funktionalitet. För oss var det viktigt att Kompetensvys expertis lyser igenom, så att utsidan reflekterar den breda kunskap som de besitter.