a

Hem

Kundcase

Tjänster

b

Blogg

Om oss

v

Kontakta oss

ERA Revisorer

  • GRAFISK PROFIL
  • SOCIALA MEDIER
  • GOOGLE ADS & SEO
  • FOTOGRAFERING
  • FILM

Om ERA

ERA Revisorer är en lokalt stark revision- och redovisningsbyrå med kontor i Piteå samt Älvsbyn. Deras målsättning är att vara en trygg helhetslösning inom revision och redovisning. De vill även ligga i framkant i den digital utvecklingen och vara en attraktiv arbetsplats.

Uppdraget

ERA Revisorer kom till oss med en önskan om en ny grafisk identitet där en ny logotyp, enhetlighet över tid på sociala medier samt förstärka arbetsgivarvarumärket. Vi arbetar även på månadsbasis med Google Ads och SEO.

Att synas högt upp på sökresultaten på relevanta tjänster, produkter eller områden är väldigt viktigt 2022 och framåt. Om någon söker efter till exempel ”revisor piteå” då vill man vara med i matchen och vara valbar gentemot sina konkurrenter.

Utfallet

Tillsammans har vi skapat en grafisk profil till kund som de verkligen använt och nyttjat maximalt under de sista åren.

Vad är det som har skett då? De har tagit andelar och mark på en konkurrensutsatt marknad och fortsätter att jobba med att vara genuin, stärka sitt arbetsgivarvarumärke samt synas högst upp på sökresultaten. Kund har även stärkt sin position på sökmotorn Google med stora framsteg!

Google SEO