a

Hem

Kundcase

Tjänster

b

Blogg

Om oss

v

Kontakta oss

Elon Ljud & Bild

  • FILM
  • SOCIALA MEDIER
  • PROGRAMMATISKT
  • FOTOGRAFERING
  • KOMMUNIKATION

Om Elon Ljud & Bild

Elektronikkedjan Elon Ljud & Bild är en stor spelare i Sverige och säljer bland annat mobiler, mobilabonnemang, TV-apparater, ljud utrustning och annan kringutrustning inom elektronik.

Kedjan har över ett hundratal butiker och huserar över hela Sverige. Tidigare Audio Video.

Uppdraget

Vi har hjälpt kunden under ett flertal år med allt inom digital marknadsföring. Det är videoproduktioner vi gjort månadsvis under två års tid som distribueras ut på sociala medier som Facebook, Instagram och YouTube bland annat. Picknick Media har också köpt media via programmatiskt, fotograferat och hjälpt till med sociala medier under vårt samarbete. Butikerna vi hjälpt är Piteå, Skellefteå & Lidingö samt nationellt över hela kedjan.

Utfallet

Videoproduktionerna har verkligen fallit ut bra med resultat som skapat en lokal kännedom och starkt Top of Mind hos Piteborna.

Efter detta har vi fått bekänna färg nationellt med videos på sociala medier över hela kedjan med Jens som huvudnummer och vi som regissörer. Vi har även haft en stark synlighet lokalt på olika marknadsföringskanaler över en lång tid. Elon Ljud & Bild i Piteå och Skellefteå är starka val när folk jämför om vilken butik man ska välja.