...

DIGITAL MARKNADSFÖRING

Vi arbetar efter devisen att skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Vårt mål är att få våra kunder att synas i rätt miljö och kontext med rätt slags budskap. Som en digital marknadsföringsbyrå behöver man jobba aktivt med alla områden. Vårt fokus är främst mot video, sociala medier, analys, google ads, SEO, grafisk formgivning och foto. Digital marknadsföring ska vara enkelt!

Digital marknadsföring 2023 och framåt

Tänk er att få chansen att jobba ihop med roliga kunder och långsiktiga premisser?

Det är precis vad vi får göra varje dag och är en stor del att man kan hålla motivationen hög!

Vi har även tänkt fortsätta på inslagen väg och fortsätta växa i rätt takt. Om ni har en förfrågan om samarbete, vill komma och jobba hos oss eller bara vill prata?

Tveka inte utan hör av er!

PS: JUST NU SÖKER VI EN DIGITAL SPECIALIST TILL PITEÅ!

VÅRA TJÄNSTER

CASE

Digital Mediebyrå i Norrbotten

Att idag vara en digital mediebyrå, mediabyrå eller marknadsföringsbyrå har både sina fördelar och nackdelar. Främsta fördelarna är möjligheten till potentiella kunder och samarbeten, då vi kan arbeta mot Piteå, regionalt i Norrbotten, nationellt i Sverige eller till och med internationellt!

Utmaningen är att försöka få till en personlig kontakt, visa vad man kan skapa för mervärde tillsammans och alltid arbeta proaktivt med intern kommunikation och extern kommunikation. 

Om man arbetar tillsammans mot ett gemensamt mål och driver på brukar effekten faktiskt också följa med.

Om oss

Vi som startat upp Picknick Media är Daniel Melhag och John Wikstén. Bolaget är grundat så sent som februari 2020 då vi bestämde oss för att satsa på vårt egna bolag inom digitalt innehåll mot marknadsföring.

Då vi arbetar inom alla områden inom marknadsföring kan vi objekt se över medievalen för att ge er bästa förutsättningar för er. Digitala mediebyråer fokuserar inte på en specifik marknadsföringskanal utan vad är bäst för kunden. Strategin går ut på nå sin målgrupp på ett optimalt samt kostnadseffektivt sätt.

Picknick Media Samarbeten Kunder 2022

John Wikstén

Digital Strateg / Marknadsförare

070-935 50 59
[email protected]

Daniel Melhag

Niclas Berg

Marita Rönnlund

SoMe Ansvarig / Fotograf

[email protected]

Kontakta oss

Har du en ide som du vill förverkliga?
Hör av dig eller kom förbi så löser vi resten!

Vi arbetar inom hela spektret av digital marknadsföring. Några av de områden vi arbetar inom är videoproduktion, hemsidor, grafisk formgivning, sociala medier och sökmotoroptimering.

    Kontaktformulär John och Niclas