Case för digital annonsering programmatiskt

Om Svensk Fastighetsförmedling Piteå

Svensk Fastighetsförmedling i Piteå är rätt mäklare om du letar efter något i Piteå kommun. När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget.
Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. 

case

Uppdrag

Svenskfast har vi haft som samarbetspartner sedan starten där vi arbetat med SEO, Google Ads och Microsoft Ads. Nu fick vi chansen att börja köpa programmatiska banner-annonser digitalt på Hemnet, vi stod även för produktionen av banners.

 

Förväntan från kund var att nå ut över Piteå kommun med hög synlighet med annonser som ”sticker” ut på ett positivt sätt.

 

 

Utfall

Vi tog fram förslag på hur annonserna skulle kunna utformas och varför de skulle se ut på ett visst sätt. Inom kort hade vi rätt slags banners som motsvarade hur Svenskfast i Piteå vill symboliseras av pitebor och framtida pitebor. Den digitala annonseringen rullar just nu på Hemnet med geografisk styrning mot Piteå kommun samt mot alla som använder söksträngar kopplat till Piteå kommun.