Case för ny grafisk profil

Om ERA Revisorer

ERA Revisorer i Norr AB är som de flesta av deras kunder ett hårt arbetande småföretag. Som revisorer, redovisningskonsulter, rådgivare och bollplank träffar deras medarbetare olika typer av företag från en mängd olika branscher. Det ger dem en bredd och ett djup i deras kompetens och erfarenhet som alla deras kunder har glädje samt nytta av.

case

Uppdrag

ERA Revisorer kom till oss med en önskan om en ny grafisk identitet där en ny logotyp, enhetlighet över tid på sociala medier samt förstärka arbetsgivarvarumärket. Vi arbetar även på månadsbasis med Google Ads och SEO.


Att synas högt upp på sökresultaten på relevanta tjänster, produkter eller områden är väldigt viktigt 2022 och framåt. Om någon söker efter till exempel ”revisor piteå” då vill man vara med i matchen och vara valbar gentemot sina konkurrenter.

 

Utfall

Vi tog fram förslag på logotyp och färger som kunde kopplas mot kundens företagsvision. Efter ett antal korrigeringar så fastnade vi alla för den valda logotypen samt lila som huvudfärg. Vårt uppdrag bestod också av att uppdatera befintlig hemsida i rätt grafiskt utseende. Case ERA Revisorer påbörjat. 

Case ERA Revisorer